Postup
Ve velké pánvi dejte rozehřát olej. Vsypte cibuli, přilijte ocet a vsypte cukr. Promíchejte ingredience a duste pod pokličkou po dobu 15 minut. Cibule krásně změkne a zkaramelizuje. Hotovou cibuli dejte vychladnout.
Ricottu osolte a opepřete podle chuti. Piniové oříšky nasekejte na menší kousky (cca na poloviny) a opražte na sucho, aby oříšky jemně zezlátly.
Nakrájenou bagetu nebo veku potřete ricottou a ozdobte cibulovou směsí (množství zvolte podle chuti) a oříšky.
Tyhle obložené chlebíčky jsou mým favoritem a pokud pořádáte doma párty, určitě za ně sklidíte od svých hostů nejednu pochvalu.
Další jednoduché, rychlé a dobré recepty najdete v mojí kuchařce „Jedu na čas“, která je pro Vás k dispozici zde